Мнения от клиенти

default
Пламен Трифонов
Пламен Трифонов
Пламен Трифонов се занимава с фотография от 2010 година, като от 2013 година основно с фотожурналистика и документалистика. Счита жанра фоторепортаж за най-привлекателен, поради усещането, че наистина документираш миг от историята без значение дали става въпрос за събитие с политически характер, културен обичай или социална трансформация като протеста. 
Силвия Шосева
Силвия Шосева
През 2002 г. завършва Художествената гимназия в София, а през 2007 г. – СУ” Св. Климент Охридски”, специалност „Изобразително изкуство”. През 2009 г. завършва магистратура, специалност „Графичен дизайн”, в Нов Български Университет. Творческият път на Силвия Шосева започва от ранна детска възраст с непрестанно желание за рисуване. 
Арх. Весела Проданова
Арх. Весела Проданова
Весела Проданова е магистър архитект, като по време на архитектурното си образование учи и във Валенсия, Испания. Именно там се ражда интересът и любовта й към дизайна. Работила е по проекти на жилищни, обществени сгради и интериорни пространства в България и Германия, а по настоящем разработва интериори на свободна практика. 
Ива Хлебарова
Ива Хлебарова
Ива Хлебарова е художник и специалист в областта на графичния и уеб дизайн с магистърска степен по Плакат и визуална комуникация от Национална Художествена Академия. Преди да се присъедини към Нет Ит и Design Academy, работи като творчески директор на рекламна агенция, където отговаря за цялостната творческа стратегия на компанията 
Мая Стоянова
Мая Стоянова
Мая Стоянова е дългогодишен преподавател в Дизайнерската академия към Нет Ит и е един от преподавателите с най-висок рейтинг и одобрение от страна на курсистите. Мая има дългогодишен опит като графичен дизайнер и като преподавател в различни институции, а курсистите й постигат топ резултати по време на обучението си в Дизайнерската академия.
Наталия Дарманчева
Наталия Дарманчева
Наталия Дарманчева през 2000г. завършва НХА със специалност „Текстил“, а през 2008г. защитава научна степен Доктор по научна специалност „Изкуствознание и изобразителни изкуства”. Участва в над 25 изложби, голяма част от които самостоятелни - „ Нека да е лято“ – галерия „АРТ 36“, София; Изложба-конкурс „Традиция и пачуърк“ , галерия „+ това“, София и още много други.